w niektorych wypowiedziach wrecz ocieka hipokryzja
Myjnie Wrocław
Zwiń
X
-
Byłem wczoraj we fleshcar-ze
W skali od 1 do 5 dałbym 4- może nawet 3+ jakbym miał się bardziej czepiać
1 felga była niedomyta w zakamarkach.
1 trójkąt maski pomiędzy reflektorem a słupkiem kierowcy niedomyty
Woda nie do końca wydmuchana z niektórych uszczelek i z pod rejestracji.
W środku ładnie wszystko odkurzone i sprzątnięte
Po zauważeniu i zareklamowaniu wszystko w mig poprawione bez problemów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piatkosNiestety nie znam nazwy tej myjni, ale szczerze polecam :-)
Znajduje się an Krakowskiej... koło Akademii Medycznej. Komplet kosztuje bodajże 59 zł, ale tak dobrze wymytego auta nigdy nie miałem jak u nich.
Korzystam od kilku miesięcy i ani razu nie przyłapałem ich na brakach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturo_oA jesli tylko chcesz umyc z nawoskowaniem tanio i ladnie autko za 15 zl to polecam Myjnia na Hubskiej przy sklepie Simply Market.Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
Komentarz
-
-
Jak juz odgrzewamy kotleta to i ja napisze.
Nie polecam fleshcar !!!
Pojechalem tam raz z 2 miesiecznym Golfem i debile po umyciu auta do osuszania (a raczej sciagniecia nadmiaru wody) uzywali szczotek! Pacany narobili mi mnóstwo rys.
Wczesniej w zimie jezdzilem na Basje na ul. Borowskiej. Rewelacji jak za takie pieniadze to nie bylo. Od kwietnia przerzucilem sie na mycie wlasnymi rekami, glownie przez doswiadczenie z fleshcar.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Ja ze swojej strony mogę dodać, że nie ma dobrych myjni, chyba że jakieś profi Car Spa (takich nie ma we Wro).
Korzystałem z myjni na Borowskiej, Flesh Car, przy Simply i sporo innych. Z całym przekonaniem stwierdzam, że to lipa. Wszędzie rysują lakier bo auto nie jest domyte w 100% i jeżdżą tym brudem po karoserii ściągaczkami, irchami itp. Widzieliście czy wymieniają wodę za każdym razem? Bo spotkałem się z myciem 2-4 aut na jednym wiadrze z ew. dolewaniem wody :/.
Ehrle też nie domyje brudnego auta, chyba że wrzucimy 30 zł .
Najlepiej samemu się za to zabrać. Kupić dobre kosmetyki, które starczą na duuużo czasu i własnymi rękami zadbać o autko .
Komentarz
-
-
Ja mogę śmiało polecić myjnię All Cars na Krzywoustego we Wrocławiu (jadąc od Korony do pl. Kromera - myjnia jest po prawej stronie jakieś 150m przed skrzyżowaniem z ul. Czajkowskiego).
Chłopaki starają się, żeby klient był zadowolony i myją dość starannie.
Za 20 zł jest mycie z woskiem.
Bez żadnych dodatkowych dopłat wymyją dywaniki gumowe i dość starannie starają się powycierać do sucha umyty samochód.
Przynajmniej raz w tygodniu jestem tam z którąś ze swoich Octavii i jak na razie jestem zadowolony.
Nie zmienia to jednak faktu... że i tak zawsze po myciu sam sobie poprawiam coś w garażu.... bo lubię;-))
Zdecydowanie NIE POLECAM myjni:
- PARYSKA - Wrocław/Zakrzów
- Myjnia przy Netto - Wrocław ul. Sołtysowicka.
Komentarz
-
Komentarz