Myjnie Wrocław

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • trzoch
    Classic
    • 2011
    • 20

Myjnie Wrocław

w niektorych wypowiedziach wrecz ocieka hipokryzja
    Mamy piękne drogi - gdyby nie te dziury
  • keneida
    Rider
    • 2010
    • 316

Myjnie Wrocław

Witam wszystkich,
    czy ktoś ma jakieś doświadczenia przyjemne/nieprzyjemne?
    Gdzie dobrze sprawnie i bezproblemowo umyją mi autko?
    Wrocławskie spoty

Komentarz

• misiek_rd
      Ambiente
      • 2004
      • 201
      • Octavia III (5E3)
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

fleshcar
      tania-myjnia
      eramotor

Komentarz

• jacog
        Rider
        • 2008
        • 420
        • Felicia I (6U1)

Eramotor na Strzegomskiej zdecydowanie ODRADZAM. Płacisz 29zł a zawsze coś zostanie niedomyte (wcześniej felgi a ostatnio slady po owadach na masce) - cztery razy tam myłem auto i w końcu mówie dosc.

Komentarz

• arturo_o
          Ambiente
          • 2010
          • 170

We wrocku Polecam Basja na Borowskiej droga ale dobra myjnia 86 zl za mycie full komplet z pelna kosmetyka A jesli tylko chcesz umyc z nawoskowaniem tanio i ladnie autko za 15 zl to polecam Myjnia na Hubskiej przy sklepie Simply Market.

Osobiscie tez lubie bezdodtykowa

Komentarz

• piatkos
            Drive
            • 2007
            • 72

Niestety nie znam nazwy tej myjni, ale szczerze polecam :-)
            Znajduje się an Krakowskiej... koło Akademii Medycznej. Komplet kosztuje bodajże 59 zł, ale tak dobrze wymytego auta nigdy nie miałem jak u nich.
            Korzystam od kilku miesięcy i ani razu nie przyłapałem ich na brakach.

Komentarz

• Lord_Prozac
              Classic
              • 2007
              • 38

Czy któryś z kolegów korzystał już z usług fleshcar?
              Jaka jest trwałość usługi usuwania rys?
              Octavia II - BLS seria
              Octavia I AGR po Virusie
              President Johnny II + Sirio Omega 27

Komentarz

• keneida
                Rider
                • 2010
                • 316

Byłem wczoraj we fleshcar-ze
                W skali od 1 do 5 dałbym 4- może nawet 3+ jakbym miał się bardziej czepiać
                1 felga była niedomyta w zakamarkach.
                1 trójkąt maski pomiędzy reflektorem a słupkiem kierowcy niedomyty
                Woda nie do końca wydmuchana z niektórych uszczelek i z pod rejestracji.

W środku ładnie wszystko odkurzone i sprzątnięte

Po zauważeniu i zareklamowaniu wszystko w mig poprawione bez problemów
                Wrocławskie spoty

Komentarz

• Yarwa
                  Elegance
                  • 2010
                  • 915
                  • BMW

Zamieszczone przez piatkos
                  Niestety nie znam nazwy tej myjni, ale szczerze polecam :-)
                  Znajduje się an Krakowskiej... koło Akademii Medycznej. Komplet kosztuje bodajże 59 zł, ale tak dobrze wymytego auta nigdy nie miałem jak u nich.
                  Korzystam od kilku miesięcy i ani razu nie przyłapałem ich na brakach.
                  gdzie to jest, w którym miejscu jest AM na Krakowskiej :?:

Komentarz

• piatkos
                    Drive
                    • 2007
                    • 72

Jak jedziesz od miasta, to mniej więcej na wysokości Orlenu skręcasz w lewo. Jest mała uliczka - na wprost wjazd do Medycznej, po lewej parking, a po prawej warsztaty, myjnia, itp...

Swoją drogą - prałem u nich ostatnio tapicerkę i też jestem zadowolony! ;-)

Komentarz

• piociel
                      Rider
                      • 2010
                      • 526
                      • Volkswagen

Zamieszczone przez arturo_o
                      A jesli tylko chcesz umyc z nawoskowaniem tanio i ladnie autko za 15 zl to polecam Myjnia na Hubskiej przy sklepie Simply Market.
                      Zdecydowanie odradzam. Zrobili mi bardzo głęboką rysę długości 30 cm na półrocznym aucie. Rysa nie do usunięcia bez lakiernika. Głąbowi musiała gąbka spaść bo innej opcji nie widze. Tylko i wyłącznie myjnia bezobsługowa. Ze wszystkich na jakich byłem robią to na odpierd... Zawsze coś...Mam dość partaczy!
                      Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
                      Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.

Komentarz

• idas
                        Elegance
                        • 2006
                        • 828

Jak juz odgrzewamy kotleta to i ja napisze.
                        Nie polecam fleshcar !!!
                        Pojechalem tam raz z 2 miesiecznym Golfem i debile po umyciu auta do osuszania (a raczej sciagniecia nadmiaru wody) uzywali szczotek! Pacany narobili mi mnóstwo rys.

Wczesniej w zimie jezdzilem na Basje na ul. Borowskiej. Rewelacji jak za takie pieniadze to nie bylo. Od kwietnia przerzucilem sie na mycie wlasnymi rekami, glownie przez doswiadczenie z fleshcar.
                        VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
                        VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• ad225
                          Drive
                          • 2010
                          • 79

Ja ze swojej strony mogę dodać, że nie ma dobrych myjni, chyba że jakieś profi Car Spa (takich nie ma we Wro).
                          Korzystałem z myjni na Borowskiej, Flesh Car, przy Simply i sporo innych. Z całym przekonaniem stwierdzam, że to lipa. Wszędzie rysują lakier bo auto nie jest domyte w 100% i jeżdżą tym brudem po karoserii ściągaczkami, irchami itp. Widzieliście czy wymieniają wodę za każdym razem? Bo spotkałem się z myciem 2-4 aut na jednym wiadrze z ew. dolewaniem wody :/.
                          Ehrle też nie domyje brudnego auta, chyba że wrzucimy 30 zł .
                          Najlepiej samemu się za to zabrać. Kupić dobre kosmetyki, które starczą na duuużo czasu i własnymi rękami zadbać o autko .

Komentarz

• MarcinM
                            Classic
                            • 2010
                            • 22

Ja mogę śmiało polecić myjnię All Cars na Krzywoustego we Wrocławiu (jadąc od Korony do pl. Kromera - myjnia jest po prawej stronie jakieś 150m przed skrzyżowaniem z ul. Czajkowskiego).
                            Chłopaki starają się, żeby klient był zadowolony i myją dość starannie.
                            Za 20 zł jest mycie z woskiem.
                            Bez żadnych dodatkowych dopłat wymyją dywaniki gumowe i dość starannie starają się powycierać do sucha umyty samochód.

Przynajmniej raz w tygodniu jestem tam z którąś ze swoich Octavii i jak na razie jestem zadowolony.
                            Nie zmienia to jednak faktu... że i tak zawsze po myciu sam sobie poprawiam coś w garażu.... bo lubię;-))

Zdecydowanie NIE POLECAM myjni:
                            - PARYSKA - Wrocław/Zakrzów
                            - Myjnia przy Netto - Wrocław ul. Sołtysowicka.

Komentarz

Pracuję...